Αποστολές

Σημαντική ενημέρωση για τον χρόνο παράδοσης από τις εταιρείες ταχυμεταφορών courier λόγω COVID-19.

Ενδέχεται, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν επέλθει λόγω της πανδημίας και των σχετικών περιοριστικών μέτρων, η παράδοση των παραγγελιών να μην γίνεται στα χρονικά περιθώρια που αναφέρονται παρακάτω αλλά να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Εντός Τρικάλων

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ MONO ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (εκτός απομακρυσμένων περιοχών) ΑΠΟ 04/01/2021 ΕΩΣ 20/02/2021

Οι παραδόσεις προεξοφλημένων παραγγελίων θα γίνονται με δικά μας μέσα, επί του πεζοδρομίου, σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, στην διεύθυνση του πελάτη.
Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Μπορώ να παραλάβω μόνος μου την παραγγελία μου;

H παραλαβή με την μέθοδο CLICK AWAY έχει ανασταλεί με κυβερνητική απόφαση από τις 03/01/2020 έως και τις 18/01/2020. Η απόφαση για την επαναφορά ή μη της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα αναμένεται με νέα κυβερνητική απόφαση όταν αυτό αποφασιστεί.

Ελλάδα

Όλες οι τιμές εντός Ελλάδας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.

Για παραγγελίες άνω των 90€ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier.

Με ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα Courier

Τα έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4,00€.
Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 2,50€.

Με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier

 • Τα έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 6,00€.
 • Εάν ο όγκος ή/και το βάρος της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από εκείνο που υπολογίζει αυτόματα το σύστημα, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, για την οποία και θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή.
 • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή ή χωριό με δυσκολία πρόσβασης ή δεν έχει σταθμό τοπικό η εταιρεία courier, το κόστος αποστολής αυξάνεται.
 • Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 2,50€.

Χρόνοι παράδοσης

Οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί σε εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Ο χρόνος παράδοσης μετά είναι:

 • Αττική και χερσαίοι προορισμοί: 1-10 εργάσιμες ημέρες
 • Νησιωτικοί προορισμοί: έως 10 εργάσιμες ημέρες
 • Δυσπρόσιτες περιοχές: έως 15 εργάσιμες ημέρες

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Το Σάββατο και την Κυριακή δεν γίνονται παραδόσεις.

Γενικές Παρατηρήσεις

 • Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως η εορταστική περίοδος Χριστουγέννων και Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται. Οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
 • Ανάλογα με τον τόπο – προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier για πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.
 • Λόγω της φύσης των προϊόντων δεν είναι δυνατή η αποστολή προϊόντων σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου; (track order)

Με την παράδοση του δέματος σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλεται email το οποίο περιέχει το νόμιμο παραστατικό, τον αριθμό αποστολής καθώς και σύνδεσμο ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία παράδοσής της. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2431100185, είτε στέλνοντας ένα email στο [email protected] και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Κύπρος

Με ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

 • Για παραγγελίες άνω των 120€ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Κύπρο. Τα έξοδα για τις υπόλοιπες παραγγελίες είναι 15,00€ ανεξαρτήτως βάρους. Εξαιρούνται παραγγελίες οι οποίες περιέχουν ογκώδη αντικείμενα όπως πχ. πινιάτες, βάσεις για τούρτες, οι οποίες επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση.
 • Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο σε 5 – 12 εργάσιμες ημέρες. Εάν επιθυμείτε Express παράδοση (2 – 4 ημέρες) θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστος 22.50€ .
 • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή ή χωριό με δυσκολία πρόσβασης ή δεν έχει σταθμό τοπικό η εταιρεία courier, το κόστος αποστολής αυξάνεται.
  Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη!