Πληρωμές

Έχουμε επιλέξει τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε επιλέξτε όταν σας ζητηθεί τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Με την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή)

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών όταν θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει σχετική χρέωση. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα «Αποστολές».

Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα. Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται αποκλειστικά και μόνον μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Eθνικής Τράπεζας. H πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και Visa Electron. Η πιστωτική σας κάρτα μπορεί να χρεωθεί είτε άμεσα είτε εντός 7 ημέρων από την στιγμή της παραγγελίας σας.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στην EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Στοιχεία τou λογαριασμoύ περιέχονται στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση που η μεταφορά του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα προς κάποια απο τις παραπάνω, παρακαλούμε να επιλέξετε τα έξοδα εμβάσματος να σας χρεώνουν εξ’ολοκλήρου (OURS). Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο [email protected].

Με PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας PayPal. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Paypal μπορείτε χωρίς χρέωση να δημιουργήσετε έναν, εύκολα και γρήγορα, στη διεύθυνση www.paypal.com. Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας μπορείτε να πληρώσετε με απόλυτη ασφάλεια, είτε με την πιστωτική σας κάρτα, είτε με σύνδεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω PayPal γίνονται βάσει του PayPal Privacy Policy.